Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaart

De periode rondom Kerstmis is altijd een gezellige tijd. De kerstliedjes zijn weer te horen in alle winkels, de kerstboom mag weer opgetuigd worden en overal hangt gezellig kerstverlichting. Op de schoorsteenmantel staat een hele rij met mooie kerstkaarten die je van je familie en vrienden hebt ontvangen!

Standaard of origineel?
Elk jaar is het weer de vraag wat voor kerstkaarten je gaat versturen. Wordt het een kerstkaart met een foto van het gezin in de sneeuw of en standaard kerstkaart uit de rekken bij de supermarkt? Op Goededoelenkaartje.nl kun je een persoonlijk kerstkaart maken en versturen.

Maak je kaartOp Goededoelenkaartje.nl kun je kiezen of je een kaart wilt maken met een leuke foto van jezelf of een afbeelding uit de uitgebreide collectie. Vervolgens kun je de kaart helemaal leuk maken door kaders om een afbeelding te zetten en figuren in te voegen. Bijvoorbeeld een mooi versierde kerstboom of een engeltje.

Versturen maar
Het versturen van de jaarlijkse kerstkaarten is nooit zo makkelijk geweest. Ben je helemaal tevreden over je kerstkaart, dan ga je naar de laatste stap. Je vult de adresgegevens in val alle mensen naar wie de kaart verzonden moet worden en met een klik op de knop zijn ze verstuurd. Wil je ze liever zelf op de bus doen? Dat kan ook, dan laat je de kaarten eerst in een pakketje naar je eigen adres verzenden.

Wil jij ook een mooie en persoonlijke kerstkaart versturen dit jaar? Kijk dan eens op Goededoelenkaartje.nl!

 


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *