Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaart

Op Goededoelenkaartje.nl heeft menig bezoeker al een leuke kaart in elkaar geknutseld. Van verhuiskaarten en uitnodigingen en van bedankjes tot condoleancekaarten van alles is al door de postbode bezorgd. Omdat het wat kouder wordt en de kerstboom binnenkort zijn intrede doet, richt de website zich op een ander soort kaart: de kerstkaart.

Wat wordt jouw achtergrond?
Om jou als bezoeker een zo mooi mogelijke kerstkaart te laten maken, heeft Goededoelenkaartje.nl een grote collectie klaarstaan. Achtergronden zijn onder het thema “Kerst” te vinden. Ze zijn er in zowel in de liggende als in de staande variant. Als je wilt kan je zelfs zelf een afbeelding uploaden. Een leuk plaatje dat je hebt gevonden op internet of een foto van jouw kinderen, huisdier of vrienden.

Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid
Een kader en plaatjes maken de buitenkant van de kerstkaart compleet. Om jou als consument tevreden te houden, zorgt Goededoelenkaartje.nl er voor dat het assortiment met betrekking tot de kerstkaart regelmatig wordt uitgebreid. Zo zijn er tegenwoordig een aantal leuke figuurtjes te vinden die jouw creatie kunnen bijstaan als het gaat om de schoonheidsprijs. Ook zijn er regelmatig nieuwe achtergronden en kaders te vinden voor jouw kerstkaart, waaruit jij kan kiezen.

Op Goededoelenkaartje.nl zijn regelmatig nieuwe mogelijkheden te vinden. Al een kerstkaart gemaakt? Kijk dan snel op de website om weer wat leuke dingetjes toe te voegen.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *