Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kaarten voor kerst

Op Goededoelenkaartje.nl kan je veel verschillende kaarten vinden voor kerst. Ook kan je jouw kerstkaart personaliseren doormiddel van een foto of een leuk kadertje. Daarnaast steun je ook direct een goede doel naar keuze!

Bijzondere kaarten

Goededoelenkaartje.nl heeft vele wenskaarten voor vele verschillende gelegenheden. Vooral de kaarten voor kerst zijn heel speciaal. Naast de traditionele kerstkaarten kan je op Goededoelenkaartje.nl ook andere soorten kerstkaartjes bestellen. Denk bijvoorbeeld eens aan kaarten voor het kerstmenu, of een kaartje met een leuke, lieve tekst voor op het kerstcadeautje. Je kan het allemaal vinden op de website.

Elke kaart voor de kerst

Heb je op de website van Goededoelenkaartje.nl, uit  de kerstcollectie, de kerstkaart gevonden die helemaal bij jouw past? Dan kan je deze kaart verder bewerken zoals jij dat wilt. Je kan echt alles veranderen en bewerken. Voeg een leuke tekst toe, een leuk kadertje, een mooi kerstfiguurtje of voeg een eigen gemaakte foto toe op jouw kerstkaart.

Het goede doel

Als je kaarten voor kerst besteld op Goededoelenkaartje.nl steun je direct een goed doel naar keuze. Je kan kiezen uit twaalf verschillende goede doelen. Kan je niet kiezen? Wil je alle goede doelen steunen met kerst? Geen probleem, dan kies je voor alle deelnemende goede doelen. Er gaat €0,50 cent per verstuurde kaart naar het goede doel.

Maak voor deze kerst al jouw kaarten op Goededoelenkaartje.nl en steun automatische het goede doel van jouw keuze!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *