Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Iedereen zijn eigen kerstkaart

De Kerst roept gevoelens op als vrijheid, saamhorigheid en broederschap. Het maken van een kerstkaart versterkt deze gevoelens. Op Goededoelenkaartje.nl kan jij meteen aan de slag. Voeg van alles bij elkaar, met de keuze uit een duizendtal losstaande elementen.

Verschillende soorten kerstkaarten
Kerst is volgens Goededoelenkaartje.nl een thema op zich. Vandaar dat je op de website ook onder het thema Kerst moet kijken voor elementen die zich speciaal op de koude feestdagen richt. Echter is het niet zo dat je alleen een kerstkaart kan maken. Je kan namelijk zakelijke kerstkaarten, fotokerstkaarten of zelfs goededoelenkerstkaarten in elkaar knutselen.

Vele functies zorgen voor unieke kerstkaart
Maar hoe zorg jij dan voor die variëteit? Door de vele functies die jij op Goededoelenkaartje.nl vindt, maak je telkens een unieke kerstkaart. Geen kaartje zal hetzelfde zijn wanneer jij meerdere creaties wilt maken. Een achtergrond, kader en stukje tekst zorgen voor een leuk ontwerp, die je telkens weer kan aanpassen wanneer het in combinatie met andere elementen niet mooi genoeg is. Kerstfiguurtjes die je kan plaatsen op jouw kerstkaart zorgen voor de klapper op de vuurpijl.

Welzijnsorganisaties zijn blij met jou
Daarnaast kies je voor een goed doel om mee te doen aan de kerstgedachte. Goededoelenkaartje.nl zorgt er voor dat er 50 cent naar een hulporganisatie naar jouw keuze wordt verzonden. De natuur, kansarme kinderen en zieken ontvangen liefde omdat jij een kerstkaart maakt. Mooier kan het bijna niet. Ontwerp een eigen kerstkaart, kies een goed doel en verzendt de kaarten naar al jouw vrienden, familieleden en collega’s.

Voor elke soort kerstkaart kan je op Goededoelenkaartje.nl terecht. Ga direct aan de slag en je steunt ook nog eens een goed doel.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *