Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Bijzondere kerstkaarten

Wil jij ook dat er bijzondere kerstkaarten op jouw deurmat vallen? Stuur dan zelf ook een kerstkaartje naar jouw geliefden. Als je een kerstkaart verstuurt via Goededoelenkaartje.nl help je ook meteen de wereld een beetje beter worden, uw wens helpt!

Kerstkaarten ontvangen = kerstkaarten versturen

Iedereen vindt het leuk om een kerstkaart door de brievenbus te krijgen. Je hebt het gevoel dat mensen met deze mooie dagen aan je denken. Maar dat betekent dat jij ook jouw plicht moet nakomen dit jaar. Gelukkig kan je dit jaar gemakkelijk en lekker warm bijzondere kerstkaarten versturen.

Lekker knus voor de open haard
Kerstkaarten kopen betekende dat je de kou in moet, uren bezig was met zoeken en dat je alle kaarten stuk voor stuk moest schrijven. Dit hoeft niet meer. Jij kan nu gewoon thuis achter de computer jouw bijzondere kerstkaarten versturen. Er is een grote collectie aan achtergronden, illustraties, kaders en lettertypes te vinden op Goededoelenkaartje.nl die jij kan gebruiken op jouw kerstkaart.

Niet meer de kou in
Daarnaast is het versturen van de bijzondere kerstkaarten ook nog vergemakkelijkt voor je. Je hoeft niet meer naar de brievenbus te lopen want Goededoelenkaartje.nl regelt alles. Zorg alleen dat je even een Excel bestandje uploadt met alle geadresseerden erin. Dan komen ze gegarandeerd op de deurmat bij vrienden en familie.

Hulp vanuit jou
Tevens steun je een goed doel naar keuze. Jouw wens helpt dus meteen de wereld een beetje beter worden. Goededoelenkaartje.nl werkt samen met vele grote officiële hulporganisaties waarvan jij er één kunt kiezen. Per verzonden kerstkaart gaat er vijftig eurocent naar het door jouw gekozen goede doel.

Ga dus snel naar Goededoelenkaartje.nl en verstuur jouw bijzondere kerstkaarten.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *