Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten zelf maken

Sinds een korte tijd heeft Goededoelenkaartje.nl een steeds prominentere rol ingenomen op de wenskaarten markt. Hieronder een korte interview met Ruud, een klant die zijn mening uit over het bedrijf en het concept van Goededoelenkaartje.nl

Hoe bent u erop gekomen om zelf kerstkaarten te maken?

Het was een ideetje van mijn dochtertje, Lina (10) en is verder uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie: zelf kerstkaarten maken. Toen die kleine zes was en de temperatuur voor het eerst onder het vriespunt kwam, zei mijn dochtertje: “Pap, zullen we zelf de kaartjes maken”, waarop ik inspeelde en het als een leuke vader/dochter bezigheid zag. Goededoelenkaartje.nl hielp ons hiermee, want nu maken we al 4 jaar lang de kerstkaarten zelf.

Wat vind u het leukst aan kerstkaarten zelf maken?
Kerstkaarten zelf maken met die kleine is een lachwekkende ervaring. De raarste plaatjes rollen uit de bus. We zijn nu inmiddels al begonnen omdat we het zo leuk vinden. Vorige week hebben we een Kerstman op de kerstboom geplaatst. Toen heeft Lina is een deuk gelegen omdat het natuurlijk een beetje raar is, zo’n Kerstman op de kerstboom”

En het ontwerpprogramma, vind u dat lastig?
“Het programma zelf is heel makkelijk. Ik was altijd heel huiverig wat betreft ontwerp programma’s, maar op Goededoelenkaartje is het echt heel simpel. Mijn dochtertje begon ermee toen ze net 7 was geworden en had het in een mum van tijd al onder de knie.”

Zou u het aanraden aan anderen?
“Oh, maar natuurlijk. En dat heb ik ook al lang gedaan. Ik gebruik het ook als ik zakelijk kerstkaarten moet sturen. Je kunt er veel meer dan alleen kerstkaarten zelf maken, het is ook voor verjaardags-, bedank-, of bijvoorbeeld vaderdagskaarten” (zegt Ruud met een knipoog naar zijn dochter red.)
“Daarnaast vind ik het een fantastisch initiatief omdat je ook automatisch het goede doel steunt. Je betaalt niks extra’s, het bedrijf stort gewoon een deel van hun opbrengst op de rekening van het goede doel. Dat is toch fantastisch?”

Wilt u nog wat kwijt aan alle trouwe lezers?
“Ik wil graag nog afsluiten met een advies voor de lezers van dit artikel: Goededoelenkaartje.nl is een prachtig initiatief en zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Dus wacht niet langer en ga net zoals mijn dochter en ik beginnen met zelf kerstkaarten maken.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *