Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten zelf maken

Kondig maar vast aan dat jij iedereen gaat verrassen tijdens de Kerst. Op Goededoelenkaartje.nl kan je jouw kerstkaarten zelf maken. Door een uitbreiding van de mogelijkheden is dit nog interessanter dan dat het al was. Geen karton, geen lijm en geen extra kosten, alles gaat online.

Kies een “professionele” achtergrond
In principe kan je het maken van een kerstkaart op Goededoelenkaartje.nl indelen in twee categorieën. Je kan er allereerst voor kiezen om een mooie achtergrond te kiezen uit het thema “Kerst”. Meer dan tien pagina’s vol achtergronden, gemaakt door professionele designers, staan klaar om door jou gebruikt te worden als begin van een mooie kerstkaart. Van hieruit kan je figuurtjes en tekst toevoegen. Kerstkaarten zelf maken was nog nooit zo divers.

Gebruik een zelfgemaakte foto
De andere categorie richt zich op jou als fotograaf. Maak jij weleens foto’s? En wil je die laten schitteren op de kerstkaarten die je zelf maakt? Op Goededoelenkaartje.nl is dat mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is jouw mooiste foto uploaden. Als dat is gelukt kan je kerstfiguurtjes toevoegen. Deze optie is nieuw en richt zich volledig op de Kerstdagen, die binnenkort aanbreken.

Op Goededoelenkaartje.nl kan je jouw kerstkaarten zelf maken. Verras een hoop vrienden en familie door gebruik te maken van veel ( nieuwe ) mogelijkheden.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *