Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten zelf maken

Kerstmis is voor iedereen een leuk feest. Vooral voor de Christenen is het iets speciaals. Met de Kerst wordt de geboorte van Jezus Christus  groots gevierd.  Op school, in de kerk maar natuurlijk ook gewoon thuis. Een kerstkaart versturen naar familie en vrienden is ook een proces wat elk jaar terugkeert. Nu kan je op Goededoelenkaartje.nl jouw kerstkaarten zelf maken zodat je altijd een leuke en originele kerstkaart kan versturen.

In vier eenvoudige stappen wordt jouw kerstkaart naar de drukkerij gestuurd. Het makkelijke proces staat hieronder beschreven.

Stap 1: het kiezen van een goed doel
Kerstkaarten zelf maken bij Goededoelenkaartje.nl betekent dat je automatisch het goede doel steunt. Er zijn twaalf verschillende hulporganisaties waaruit je kan kiezen. Wil je alle hulporganisaties een handje helpen in deze moeilijke tijden? Dan kan je ervoor kiezen om alle goed doelen te steunen. Er gaat vijftig eurocent per verzonden kaart naar het goede doel.

Stap 2: het maken van de kerstkaart
Nu kan je jouw kerstkaarten zelf maken. Je kan kiezen uit een grote collectie afbeeldingen, kaders en achtergronden. Wil je er een leuke tekst bij hebben, dan zijn er verschillende leuke lettertypen waaruit je kan kiezen. Ook kan je jouw eigen foto uploaden.

Stap 3: de binnenkant/achterkant

Bij kerstkaarten zelf maken kan je ook aan de binnenkant/achterkant een leuke tekst schrijven en/of een leuk figuurtje uploaden. Een speciale boodschap die vanuit je hart komt is iets wat familie en vrinden graag lezen. Iedereen wordt  super blij als hij/zij iets unieks krijgt van een geliefde.

Stap 4: Adresseren en versturen
Het enige wat nu nog overblijft om te doen is het invoeren van de adressen alvorens je op de verstuur knop drukt. Bij kerstkaarten zelf maken op Goededoelenkaartje.nl hoef je niet alle adressen per keer in te voeren maar kan je een bestand uploaden met alle adressen in één keer. Geen extra werk meer dus. De kerstkaarten worden in goede kwaliteit geleverd op de deurmat van jouw geliefden.

Kerstkaarten zelf maken is een leuke bezigheid. Succes met het maken van jouw eigen kerstkaart op Goededoelenkaartje.nl!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *