Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Jouw eigen kerstkaarten

Je betaalt je tegenwoordig scheel aan al die cadeaus, die tijdens de kerstdagen niet kunnen ontbreken. Om jou wat kosten te besparen en tevens iets unieks te maken, is Goededoelenkaartje.nl leven ingeblazen. Maak eigen kerstkaarten voor weinig geld en ervaar hoe leuk dat is.

Gemakkelijk  kerstkaarten maken en versturen
De uitgaven rijzen de pan uit en de tijd die wordt gevraagd om leuke cadeaus te kopen, worden verdrievoudigd door de lange rijen bij de kassa’s. Ook het kopen en versturen van een kerstkaart wordt hierdoor een onaangename klus. Op Goededoelenkaartje.nl maak jij eigen kerstkaarten, die vervolgens via de website verstuurd kunnen worden. Plezier en gemak gaan hand in hand en ontmoeten tijdsbesparing.

Volg de stappen en jouw kerstkaarten knallen van het beeldscherm af
Maak de mooiste kaartjes door een achtergrond te kiezen of door een eigen foto te gebruiken. Vanaf hier volg je de volgende stappen op het scherm, die zich vanzelf wijzen. Goededoelenkaartje.nl vindt het erg belangrijk dat jij, als consument, makkelijk jouw weg vindt op de website en plezier hebt in het maken van eigen kerstkaarten. Een kader en wat figuurtjes maken jouw kerstkaartjes af.

Dit jaar maak je kerstkaarten in plaats van ze te kopen. Zorg voor wat tijdsbesparing en geniet van het gemak op Goededoelenkaartje.nl.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *