Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Rode Kruis Kerstkaarten

Met het versturen van Rode Kruis kerstkaarten via Goededoelenkaartje.nl steun je het Rode Kruis én stuur je ook nog eens hele originele kerstkaarten. Je creëert eenvoudig een mooie gepersonaliseerde kerstkaart, welke vervolgens écht wordt gedrukt en door de postbode bezorgd.

Kerstkaarten en het Rode Kruis
Je zit met Goededoelenkaartje niet vast aan een standaard ontwerp. De website biedt namelijk de functionaliteit om elke kerstkaart eenvoudig zelf vorm te geven. Bijvoorbeeld met een eigen foto, óf door te kiezen uit een mooie collectie kerstkaarten; bij elke kerstkaart kan je vervolgens kiezen voor een mooi lettertype voor een eigen kerstboodschap én voor een mooi kerst kader.

Wat gebeurt er met mijn donatie?
Alle Rode Kruis kerstkaarten dragen €0.50 bij aan de doelstellingen van het Rode Kruis; onder andere voor voedsel en medicijnen bij humanitaire rampen zoals orkaan Katrina of de genocide in Rwanda. Kerstkaarten voor het Rode Kruis zijn dus een goede keuze!

Wil je zien wat voor Rode Kruis kerstkaarten er online staan, of wil je er direct zelf één maken? Surf dan snel naar de Goededoelenkaartje website.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *