Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Het Rode Kruis

Al die rampen die tegenwoordig de wereld overgaan zijn afschuwelijk! Het liefst wil je er meteen heen om die armen mensen te helpen. Dit kan alleen niet. Daarom is er het Rode Kruis. De mensen die daar werken helpen de arme mensen bij het rampengebied. Deze hulporganisatie kan jij op een unieke manier steunen.

Unieke manier

Bij Goededoelenkaartje.nl kan jij het Rode Kruis helpen op een unieke manier. Zoals je in de URL al kan lezen, help je het goede doel. Je kan namelijk wenskaarten versturen en automatisch het Rode Kruis steunen.

Steun het eenmalig

Er zit geen abonnement aan vast, en je hoeft ook niet extra veel geld te betalen voor een kaart. Er gaat gewoon een deel van het bedrag naar het goede doel. Als je een kaartje stuurt via Goededoelenkaartje.nl gaat er namelijk vijftig euro cent naar het Rode Kruis.

Super leuk
Nu vraag je je natuurlijk af welke kaarten je kan sturen en of het wel leuk is. JA, het zijn super leuke kaarten en bijna alle kaartmomenten kan je hier vinden. Van Vaderdag tot dierendag, van gefeliciteerd tot kerstkaarten. Ook kan je hier een grote collectie aan afbeeldingen vinden. Of je uploadt zelf even een foto/plaatje.

Lekker creatief

Wat ook leuk is, is dat je de kaart die je wilt maken, helemaal zelf kan ontwerpen. Geen standaard dingen maar gewoon lekker van jouw eigen creativiteit. Er zijn talloze kaders, figuurtjes en verschillende lettertypes die je kan gebruiken.

Dus wil jij het Rode Kruis steunen op een unieke manier? Ga dan naar Goededoelenkaartje.nl en verstuur een kaart!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *