Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Help mee tegen diarree!

Al is diarree voor ons slechts een vervelende bijkomstigheid, in Sub-Sahara Afrika en Zuid-Azië is het een van de belangrijkste doodoorzaken voor kinderen. Elk jaar sterven er zo’n 800.000 kinderen aan diarree, dat zijn 2.200 kinderen per dag. Vaak wordt dit veroorzaakt door gebrek aan schoon drinkwater of gebrek aan sanitaire voorzieningen. Dit wordt op zijn beurt weer veroorzaakt door gebrek aan kennis over de consequenties van slechte hygiëne.

3FM Serious Request zet zich daarom dit jaar in voor het Rode Kruis, om samen de gevaren van de besmettelijke diarree te beperken. Dit jaar staat het glazen huis in Leeuwarden. Je kunt natuurlijk naar Leeuwarden afreizen om een donatie door de brievenbus te duwen, maar er zijn nog veel meer manieren om Serious Request te helpen. Hou bijvoorbeeld je eigen mini-markt in de buurt, of organiseer een sportevenement zoals de leden van een Friese roeivereniging die de Elfstedentocht per boot afleggen.

Wil jij ook graag je steentje bijdragen maar ben je gehinderd om mee te doen aan Serious Request? Geen probleem! Er zijn nog talloze andere manieren om het Rode Kruis te steunen. Met een Goededoelenkaartje bijvoorbeeld. Bestel nu last-minute je kerst- of nieuwjaarskaarten en doneer automatisch 50 cent aan het Rode Kruis! Bekijk nu het assortiment en doneer vandaag nog!

moderne kerstkaarten

 


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *