Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Het goede doel

Goededoelenkaartje is een uniek en mooi initiatief van Create2Send en de twaalf grootste goede doelen van Nederland. Op de site Goededoelenkaartje.nl kan iedereen online wenskaarten uitkiezen, aanpassen en in print versturen.

Ook kan je ervoor kiezen om eigen foto kaarten te maken op deze website. Een gedeelte van de prijs gaat dan naar het goede doel. Zo gaat er van elke verzonden wenskaart maar liefst 50 cent naar het door jouw gekozen goede doel. En dit terwijl de wenskaarten niet duurder zijn dan in de winkel.

De wenskaarten worden de volgende werkdag al thuisbezorgd bij de geadresseerden of je kiest voor een gewenste dag van verzending. Er zijn dus meerdere voordelen aan Goededoelenkaartje.nl dan alleen het op een originele en leuke manier steunen van het goede doel; het scheelt ook veel tijd en werk.

Bestel en maak dus voortaan je kaarten online op Goededoelenkaartje.nl en profiteer van de goede en snelle service. Je kan hier terecht voor al jouw wenskaarten. Of  je nou op zoek bent naar kerstkaarten, verhuiskaarten, verjaardagskaarten en/of uitnodigingen;  op Goededoelenkaartje.nl vind je ze allemaal!

Het goede doel steunen op een effectieve en originele manier? Bestel dan voortaan jouw wenskaarten op Goededoelenkaartje.nl!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *