Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Stop Aids, nu!

Het is binnenkort weer Wereld Aids Dag. Een dag waarop de hele wereld even stil staat bij het feit dat 39 miljoen mensen in de wereld zijn geïnfecteerd met het dodelijke aidsvirus. Elke zeven seconde komt daar iemand bij. Dit zorgt ervoor dat dagelijks 8.000 mensen sterven aan aids. Ook al is aids voor ons als Europeanen minder tastbaar, dan wil dat nog niet zeggen dat we niet kunnen helpen. Daarom staat STOP AIDS NOW! altijd open voor nieuwe initiatieven!

Denk bijvoorbeeld aan een groep studenten in Eindhoven. Zij spelen de award-winnende musical Rent. Deze musical gaat over een groep jonge artiesten in New York tijdens de aids epidemie in de jaren 90. Na elke voorstelling wordt er gecollecteerd voor STOP AIDS NOW!. Ben jij benieuwd naar acties van andere mensen? Kijk dan eens op de actiepagina van STOP AIDS NOW!.

Ben jij bereid om je steentje bij te dragen, maar niet om zelf een actie op te zetten? Geen probleem! Er zijn genoeg andere alternatieven. Met een Goededoelenkaartje steun je STOP aids NOW! met 50 cent per bestelde kaart. En dat terwijl de kaarten even duur zijn als bij andere aanbieders! Moet jij dus nog je kerstkaarten bestellen en wil je tegelijkertijd je steentje bijdragen? Surf dan nu naar Goededoelenkaartje.nl.

 

originele kerstkaarten


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *