Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Start een actie!

Veel mensen zijn bereid om een donatie te doen aan een goed doel, vooral rond kerst. Het hele jaar wordt er dan een bedrag aan de kant gezet om tijdens de kersttijd te doneren aan een goed doel. Maar het kan zijn dan je niet geniet van deze financiële vrijheid, of heb je liever zelf de touwtjes in handen.

Daarom kwam KWF Kankerbestrijding met hun eigen actieplatform. Doneren is fijn, maar een eigen actie beginnen is natuurlijk veel effectiever. Denk bijvoorbeeld aan de vriendinnen Mirella, Sabrina en Jetje die de marathon van Egmond aan Zee lopen en daarmee een vuist maken tegen kanker. Nadat een aantal familieleden zijn overleden aan kanker, waren de 3 vriendinnen er klaar mee en besloten er wat aan te doen. Lees hier hun verhaal.

Ongeacht welke motivatie of reden voor je actie, elk stapje helpt bij de strijd tegen kanker. Natuurlijk kun je goede doelen ook op andere manieren steunen. Kijk bijvoorbeeld maar eens op Goededoelenkaartje.nl. Daar kun je alle soorten kaartjes bestellen, waarvan 50 cent naar een goed doel naar keuze gaat. Dit terwijl de kaartjes van Goededoelenkaartje.nl even duur zijn als de kaartjes in de winkel. Zoek jij nog een leuk kaartje voor bijvoorbeeld kerst en wil je graag wat doen voor een goed doel? Kies dan hier een van de goede doel, kies vervolgens je favoriete kaartje, pas hem aan naar eigen wens en laat hem door ons versturen! Nog niet helemaal zeker welk kaartje je wilt? Vraag dan een proefdruk aan.

leuke kerstkaarten


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *