Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaartjes met foto

Het is alweer oktober, de zomer is voorbij, de herfst klopt op de deur en voor je het weet Sinterklaas ook! Pepernoten liggen immers al een maand in de supermarkt! Nog 2 en een halve maand en het is alweer Kerstmis! Nu ben je natuurlijk allang opzoek naar originele kerskaarten misschien als bedrijfzijnde of gewoon voor je vrienden en familie. Dan kan je hier zelf maken met een bijdrage leveren voor het goede doel! Zelf maken? Goed doel? Ja ik leg het even uit!

Zelf maken                                                                                                          

Op goededoelenkaartje.nl kan je zelf je kerstkaarten ontwerpen met eigen foto! Ook kan je natuurlijk een ander leuk kaartje uitzoeken, maar ook met behulp van onze designs kan je alles aanpassen! Als je als bedrijf toch een persoonlijk kaartje wilt sturen kan je bijvoorbeeld een leuk kaartje maken met een foto! Maar ook voor je vrienden en familie is het leuk om kerstkaartjes te maken met foto!

Goed doel

Als je een kaartje stuurt steun je hierbij ook het goede doel! Hoe dan? Nou, per kaart gaat er 0,50 cent naar het goede doel! Bestel jij dus 10 kaarten, dan gaat er al 5,- euro naar het goede doel. Bestel jij als bedrijfszijnde 100 kaarten, dan gaat er al 50,- euro naar een goed doel! Welk goed doel steun je dan? Als je naar goededoelenkaartje.nl gaat kan je zelf een goed doel kiezen die jij wilt steunen. Je kunt kiezen uit 16 verschillende goede doelen. O.a. uit Amnesty, WWF, Warchild, KWF en nog vele meer!

Kerstkaartje met foto versturen

Ook kan je je adresboek uploaden en de kaartjes worden gelijk verstuurd! Je hoeft thuis niets meer te schrijven of op de bus te zetten! Ik zeg doen! Ga naar goededoelenkaartje.nl, steun een goed doel, maak je eigen kaart of kies een leuke uit ons assortiment en maak iemand blij met je kerstkaart!

 


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *