Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten met foto

Kerstkaarten met foto is een waar fenomeen. Een trend die bij Goededoelenkaartje.nl steeds duidelijker naar voren komt. De onderzoekers Goededoelenkaartje hebben ook een klein onderzoek verricht en men kon stemmen op de mooiste, grappigste en unieke kerstkaarten met een eigen geschoten afbeelding.

Op de derde plek de vermoeide Kerstman. Hij trok zijn zak even niet meer. Deze ontving genoeg stemmen om op de glorieuze derde plek te mogen staan.

De kat in de zak of de hond in de pot, beide scenario’s die je liever niet wil tegenkomen, maar als het om een foto gaat, heb je de jackpot. Meer dan vier duizend mensen hadden gestemd op de kerstkat van 2009 en deze kreeg hierdoor tweede plaats.

De baby is de badkuip met een kerstmuts op. Dit was vorig jaar de best beoordeelde kaart van alle kerstkaarten. De baby weet er zelf natuurlijk helemaal niks van maar heel Nederland heeft ervan kunnen genieten.

Nu is natuurlijk de vraag, welke gaat er dit jaar winnen? Maak dus snel uw ontwerp op Goededoelenkaartje.nl en misschien wint u wel die felbegeerde eerste plek!

Goededoelenkaartje, voor al uw kerstkaarten met foto.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *