Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Goede doelen kerstkaarten maken

Kerstmis en het goede doel: een feest en organisatie die eigenlijk onafscheidelijk van elkaar zijn. Rond deze tijd staan we allemaal even stil bij de mensen die het net even wat minder hebben, maar ook aan de mensen in nood. Via het goede doel steunen wij deze mensen. Dit is langs allerlei wegen mogelijk. Ook het maken van goede doelen kerstkaarten zorgt voor de nodige bijdrage.

Kerst voor ons en voor hen
Bij kerst horen kerstkaartjes. Op deze manier wensen wij onze vrienden en familie de beste wensen, ook voor het nieuwe tegemoetkomende jaar. Een ideale manier om dit te combineren met het goede doel. Goededoelenkaartje.nl speelt hier met een leuk concept op in. Met deze kaartenapplicatie ontwerp je zelf online je kerstkaarten. Daarbij steun je automatisch het goede doel. Op elke kerstkaart die je verstuurt, gaat namelijk 50 eurocent naar een goed doel naar keuze.

Persoonlijk en uniek
De handgeschreven kerstkaarten zijn verleden tijd. Op Goededoelenkaartje.nl creëer jij je goede doelen kerstkaarten eenvoudig en snel. Maar dat maakt het absoluut niet van minder kwaliteit. Integendeel! Vanaf een blanco vel voeg jij achtergronden, kaders en persoonlijke teksten toe. Zo blijft het je eigen unieke kaartje. Extra handig en gemakkelijk is de functie voor het verzenden. Voeg je adressen toe en met een klik op de knop worden de kerstkaarten verzonden naar al jouw vrienden en familie. Tastbaar op de deurmat!

goede doelen kerstkaarten
Wil jij ook je goede doelen kerstkaarten maken? Doe het op Goededoelenkaartje.nl en steun het goede doel.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *