Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Goede doelen kerstkaart

Dennenbomen, kalkoenen en lichtjes. Dat is Kerstmis. Maar behalve veel gezelligheid is kerst ook de tijd om iets goeds te doen voor een ander. Je wenst iedereen een fijne kerst toe, maar echt iets voor een ander betekenen is nog mooier. Via een goede doelen kerstkaart van Goededoelenkaartje.nl kun je iedereen een fijne kerst wensen, en beteken je ook wat voor doelen die het hard nodig hebben.

Verschillende goede doelen
De keuze is aan jou om zelf een goed doel uit te kiezen. Leef jij mee met dieren in nood? Steun WWF. Wil jij je eerder inzetten tegen kanker? Steun KWF kanker bestrijding. Wil jij kinderen helpen die leven in oorlogsgebieden? Steun War Child. Zo zijn er twaalf goede doelen waaruit jij kunt kiezen. Nu is het mogelijk dat je niet kunt kiezen tussen deze goede doelen. Daarom heb je ook de mogelijkheid om een goede doelen kerstkaart namens alle goede doelen te sturen.

Mooie kaarten
Behalve dat je de goede doelen blij maakt met jouw bijdrage, zul je de geadresseerden ook verrassen. Je kunt een goede doelen kerstkaart kiezen uit een grote collectie. Grote kans dat hier wat moois voor jou tussenzit. Maar als dit niet het geval is, heb je ook de mogelijkheid om geheel je eigen kerstkaart te ontwerpen. Op deze manier maak je de kaart helemaal in je eigen stijl. Dit maakt de kerstkaart persoonlijk. De ontvanger zal het waarderen.

Doe wat moois met kerst, steun een goed doel met een kaart van Goededoelenkaartje.nl


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *