Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Foto kerstkaarten maken

Foto kerstkaarten maken
Voor sommige mensen is het gewoonweg een hobby: foto kerstkaarten maken. Elk jaar weer verrassen ze vriend en vijand doordat ze de leukste, mafste of mooiste foto kerstkaarten te maken. Op de Goededoelenkaartje website zie je precies hoe dat moet.

Van je mooiste foto zelf kerstkaarten maken
Hans en Joris Kerstens bijvoorbeeld, die zien het elk jaar weer als topsport – hun foto kerstkaarten zelf maken. Via Goededoelenkaartje.nl selecteren ze bij stap 1 een goed doel. Vorig jaar kozen ze voor het Wereld Natuur Fonds. Dit jaar gaan ze voor Artsen zonder Grenzen. Bij stap 2 maak je de voorkant. Aangezien Joris en Hans foto kerstkaarten maken, kiezen ze voor de mogelijkheid om zelf een foto te uploaden.

Kerstkaarten met een kerstbeeld uit een unieke collectie
Bij deze stap 2 op Goededoelenkaartje kan je echter ook een kant-en-klaar ontwerp uitzoeken. Vervolgens maak je bij stap 3 de achterkant. Een standaard tekst is makkelijk. Maar je kunt natuurlijk ook een meer persoonlijke tekst voor je foto kerstkaarten maken. En tot slot volgt het versturen. Direct naar je relaties, of naar je eigen adres.

Op Goededoelenkaartje.nl wordt het kerstkaarten met eigen foto maken een leuke hobby!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *