Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Foto kerstkaarten maken

Op 25 en 26 december is het weer zover! Iedereen weet dan dat de Kerstman door de schoorsteen naar beneden komt glijden met lekker veel cadeautjes. Wat ook altijd leuk is, is dat je met kerst altijd zoveel kerstkaarten krijgt. Alleen dit jaar kan het ook anders! Je kan namelijk foto kerstkaarten maken bij Goededoelenkaartje.nl!

Zelf maken
Wat is nou leuker dan een kerstkaart sturen met een foto erop van jou zelf, jouw gezin of een andere foto? Op Goededoelenkaartje.nl kan je in vier eenvoudige stappen foto kerstkaarten maken. Je kan alles veranderen aan de kaart. Je kan kiezen uit verschillende achtergronden, kaders en lettertypen. Het neem weinig tijd in beslag maar jouw foto kerstkaarten zijn wel super van kwaliteit.


Goede doelen steunen
Bij foto kerstkaarten maken, steun je ook direct het goede doel. Je kan kiezen uit twaalf verschillende hulporganisaties die je wilt steunen. Wil jij met kerst alle goede doelen een handje helpen, dan kan je ook alle deelnemende hulporganisaties steunen. Er gaat per verzonden foto kerstkaart vijftig eurocent naar het gekozen goede doel. Hiermee wordt kerst nog specialer dan dat hij al is!

Wil jij familie en vrienden ook laten smelten door foto kerstkaarten te maken? Ga dan naar Goededoelenkaartje.nl.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *