Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Foto kerstkaarten

Nog even en dan is het weer tijd om kerstinkopen te doen. Of je dat nu doet in Nederland of in het buitenland, dat maakt niet uit. Bij de kerstinkopen staan (foto)kerstkaarten kopen natuurlijk ook op het lijstje. Alleen kan je dat nu van de lijst afschrappen want dat kan je doen vanuit je luie stoel thuis.

Kaart maken en bewerken
Het is tegenwoordig erg lastig om de perfecte kerstkaarten te vinden, je wilt natuurlijk niet dezelfde als je beste vriend. Daarom heeft Goededoelenkaartje.nl een website opgezet die jou daarbij kan helpen. Zij hebben een grote collectie kerstkaarten en deze voorbeeldkaarten kan je ook nog verder bewerken als je wilt. Ook kan je ervoor kiezen om foto kerstkaarten te maken en te versturen.

Het maken van foto kerstkaarten
Bij foto kerskaarten kan je jouw eigen gemaakte foto uploaden en gebruiken. Vrienden en familie krijgen dan weer eens wat anders dan een standaard kerstkaart. Ze zien dan ook meteen wie deze leuke foto kerstkaart gestuurd heeft en misschien krijg je dan ook een leuke originele kaart terug. Een aantal voorbeelden van foto’s die je op de kaart kan zetten is:
– Een foto van je zelf
– Een foto van het gezin
– Een foto van jouw en je geliefde
– Een foto van je huisdier
– Een foto van jou op vakantie
– Een foto van jouw huis in de sneeuw
– Ga zo maar door..
Alles is mogelijk bij Goededoelenkaartje.nl en alles kan aangepast worden! Zo heb je dus altijd een unieke kerstkaart die nog niemand anders heeft.

Steunen van goede doelen
Daarnaast steun je ook nog eens het goede doel bij het versturen van jouw foto kerstkaarten. Er zijn twaalf verschillende hulporganisatie waarmee Goededoelenkaartje.nl werkt. Er gaat vijftig eurocent naar het eigen gekozen goede doel per verzonden kaartje.

Ga nu dus snel naar Goededoelenkaartje.nl om jouw foto kerstkaarten te maken en te versturen!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *