Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Eigen foto kerstkaarten

Op Goededoelenkaartje kan je eenvoudig leuke foto’s op je eigen kerstkaarten plaatsen. Kies zelf een foto die jij wilt. Wil je een mooie foto van je gezin of liever een mooie foto van je besneeuwde achtertuin? De mogelijkheden zijn eindeloos voor het maken van jouw foto kerstkaarten. Om je te helpen met het kiezen van jou foto op je kerstkaarten staan hieronder een aantal tips.

Foto kerstkaarten – Tip 1; Wanneer je kiest voor een portret van jouw familie als foto kerstkaart, kies dan voor een leuke foto met een warme achtergrond. Bijvoorbeeld voor een openhaard of bruine muur. Dit brengt het kerstgevoel naar écht voren! Kies op Goededoelenkaartje.nl voor een mooi kerstkader, bijvoorbeeld met sneeuwvlokken of kerstversiering, om je foto kerstkaarten er nog mooier uit te laten zien. Daarna plaats je eenvoudig een leuke kerstboodschap op je kerstkaart.

Foto kerstkaarten – Tip 2; Een mooie actie foto op je kerstkaarten staat ook erg mooi. Denk hierbij aan een sneeuwballengevecht of een foto van je kindje die met de slee van een heuvel glijdt. Ook hier kan je weer een leuk kerst kadertje om je foto plaatsen.

Foto kerstkaarten – Tip 3; Je huisdier met bijvoorbeeld een kerstmuts op doet het altijd goed!

Foto kerstkaarten – Tip 4;
Maak een aantal foto’s op verschillende afstanden. Op Goededoelenkaartje kan je jouw kerstkaarten ook nog verder in- of uitzoomen.

Maak met je eigen foto leuke kerstkaarten

Op Goededoelenkaartje.nl kan je niet alleen een leuke foto op je kerstkaarten plaatsen, maar je steunt ook nog eens automatisch een goed doel naar keuze. Per verzonden kerstkaart gaat maarliefst 0,50 euro naar het goede doel.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *