Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

De familie foto kerstkaart

Ideeën voor kerstkaarten kunnen tot een stop komen als je moeite hebt met creativiteit. Creatieve ideeen komen altijd vanzelf wanneer je op verschillende manieren iets probeert ongeacht wat het resultaat is. Of het nou een foto van jouw hond, familie of kerstboom is, een foto is vaak de juiste oplossing voor de minder creatieve onder ons. Daarom heeft Goededoelenkaartje een prachtig idee voor iedereen die moeite heeft met het bedenken van creatieve kerstkaarten. De foto kerstkaart.

Het is niet altijd makkelijk om een foto te maken van de hele familie, dus je moet er wel voor zorgen dat je een mooie foto hebt waar iedereen op staat. Het oude gezegde “een foto is meer waard dan duizend woorden” is een op de waarheid beruste uitdrukking. Sommige mensen haten het idee van een foto dus misschien is het een oplossing om voor de foto kerstkaart een plaatje uit de oude doos te halen.

Als het toch lukt om jouw familie bij elkaar te ronselen voor de foto kerstkaart, zorg dan voor de details die de foto tot en succes brengen. Geef iedereen bijvoorbeeld een rood t-shirt of trui zodat de boodschap eruit springt. Voor de kerst wordt dan ook een rode trui aangeraden.

Probeer een (digitale) fotocamera te bemachtigen en te gebruiken anders heb je kans dat de foto kerstkaart van mindere kwaliteit wordt en dat zou zonde zijn. Een goede tip is het gebruiken van een statief en vier horizontale hoek camera’s (als je er vier hebt) voor het optimale resultaat. Met één camera krijg je ook een mooi resultaat te pakken, maar dan heb je gewoon wat geluk nodig voordat je een perfect afbeelding hebt voor op de foto kerstkaart!

Na het schieten van de foto, load je deze up op Goededoelenkaartje.nl en kan je hem desnoods nog bewerken door er een hartverwarmende boodschap aan toe te voegen of een leuke kadertje er om heen te doen. Het is in een mum van tijd gedaan en het plezier ontschiet niemand. De foto kerstkaart is dus zo gemaakt.

Goededoelenkaartje.nl is voor iedereen weggelegd!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *