Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Werken als vakantievrijwilliger

Ondanks dat we niet altijd geld of tijd hebben om wat te doen voor het goede doel, heeft iedereen wel eens de drang om zijn/haar handen uit de mouwen te steken. Dat kan met wat kleins, zoals iemand op straat helpen, maar  je kunt het ook anders aanpakken. Bestel bijvoorbeeld je kerstkaarten op Goededoelenkaartje.nl

Steeds meer goede doelen bieden tegenwoordig de mogelijkheid om het goede doel op een andere manier te helpen. Denk bijvoorbeeld aan inzamelings- of vrijwilligersacties, zo ook Stichting de Zonnebloem. Elk jaar bezorgt de Zonnebloem meer dan 8.000 zieke en gehandicapte mensen de vakantie van hun leven. En dat doen ze niet alleen! Er komen heel wat kappers, verzorgsters, verpleegkundigen en vooral vrijwilligers aan te pas.

Wat kan ik verwachten?
In feite kan iedereen boven de 18 jaar vrijwilliger worden. Natuurlijk wordt er wel van je verwacht dat je gemotiveerd en enthousiast bent, in groepsverband kunt werken en goed contact kunt zoeken met zieke en gehandicapte deelnemers.

Ben jij een goede kapper of verpleegkundige in opleiding? Ook voor studiepunten kun je je aanmelden bij Stichting de Zonnebloem. Ben je geen expert?  Geen probleem, ook  jij bent van harte welkom!

Wat kan ik nog meer doen?
Wil je Stichting de Zonnebloem wel steunen, maar heb je geen tijd of zin om je aan te melden als vrijwilliger? Steun dan Stichting de Zonnebloem door middel van een kaartje! Bij het bestellen van je kaartjes, bijvoorbeeld voor kerst, gaat er €0,50 naar een goed doel. Daarbij kun je kiezen uit 16 verschillende goede doelen. En dat terwijl de kerstkaarten even duur zijn als in de winkel!

 

 

liggende versie 2  3 naast elkaar


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *