Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

De Zonnebloem

Vind jij ook dat het goede doel De Zonnebloem wat extra’s mag krijgen met kerst dit jaar? Dat kan nu! Als je namelijk een kerstkaart verstuurt via Goededoelenkaartje.nl steun je direct de hulporganisatie De Zonnebloem.

Steunen van De Zonnebloem
Je kan je eigen kerstkaart maken op Goededoelenkaartje.nl. Zij hebben een grote collectie aan kerstkaarten, ook hebben zij voorbeeldkaartjes van De zonnebloem zelf. Hierdoor zien mensen meteen dat jij de hulporganisatie De zonnebloem steunt.  Per verzonden kaart gaat er vijftig eurocent naar het goede doel.

Versturen van jouw kaart
Je kan al jouw kerstkaarten versturen in één keer. Het enige wat je hoeft te doen is een Excel bestandje uploaden met alle geadresseerden die je een kaart wilt sturen. Daarna zorgen Goededoelenkaartje.nl en TNT Post dat jouw kerstkaarten op de deurmat liggen bij jouw familie en vrienden.

Over de Zonnebloem

Zij leveren een positieve bijdrage aan het leven van mensen met een fysieke beperking door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd. Door middel van huisbezoek, activiteiten en vakanties geven zij kleur aan hun leven en helpen haar 40.000 vrijwilligers gevoelens van eenzaamheid te verminderen.

Ga nu dus snel naar Goededoelenkaartje.nl voor jouw kerstkaarten en om De Zonnebloem te steunen.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *