Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstactie voor het goede doel Dance4Life

Nog iets meer dan een maand en dan is het weer kerst! Wij als Nederlanders zijn rond deze tijd extra gul tegenover goede doelen. We geven graag geld aan organisaties die het nodig hebben in de vorm van de kerstgedachte.

Scholen acties

Zo ook voor Dance4Life. Elk jaar worden er allerlei acties opgezet om mee te werken aan een wereld zonder AIDS voornamelijk onder scholen. Kinderen bedenken zelf een actie en doen mee aan het Dance4Life event, dit jaar op 27 november. Het minimale bedrag wat ze op moeten halen is €50. Dit evenement wordt elk jaar rond de Wereld AIDS dag (deze valt op 30 november) gehouden. Op deze dag staat men stil bij het feit dat er elk jaar gemiddeld 7000 nieuwe hiv-infecties bijkomen. Maar er wordt ook gevierd wat er tot nu toe is bereikt door Dance4Life. Er wordt niet alleen maar gedanst in Nederland om aandacht te vragen voor hiv en AIDS, maar over de hele wereld. Vorig jaar deden er in totaal jongeren mee uit 18 verschillende landen.

Zelf een steentje bijdragen
Naast scholenacties zijn er natuurlijk genoeg andere manieren om een steentje bij te dragen aan het werk dat Dance4Life doet. Geef je bijvoorbeeld binnenkort een groot feest? Dan zou je een gedeelte van de opbrengst aan Dance4Life kunnen doneren. Of wil je graag gesponsord meedoen aan een sportevenement? Het kan allemaal. Voor meer tips en ideeën kun je de volgende site raadplegen.

kerstkaarten voor dance4life

Wil je wel graag bijdragen, maar dan op een kleinere schaal? Je kunt ook met je kerstkaarten geld geven aan Dance4Life. Bij Goededoelenkaartje.nl kun je jouw ideale kerstkaart online ontwerpen en versturen. Hierbij gaat er van elke kaart die je verzendt €0,50 naar het door jou uitgekozen goed doel: Dance4Life. Zo help jij ook mee aan de strijd tegen hiv en AIDS.

 


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *