Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Artsen zonder Grenzen

Het goede doel Artsen zonder Grenzen steunen met kerst? Dat kan nu bij Goededoelenkaartje.nl. Op deze website kan je een hulporganisatie helpen door een kaartje te sturen naar familie en/of vrienden.  Van iets verplichts maak je iets unieks.

Kerstkaarten sturen
Ook dit jaar is het weer tijd om kerstkaarten te versturen naar iedereen die je kent. Soms lijkt het een beetje op een verplichting die elk jaar weer terug keert. Nu kan je via Goededoelenkaartje.nl naast de verplichting ook iets goeds terug doen voor de samenleving. Je steunt namelijk met 0,50 cent per verzonden kaart de hulporganisatie Artsen zonder Grenzen.

Over Artsen zonder Grenzen
Artsen zonder Grenzen is een onafhankelijk, medische noodhulporganisatie die wereldwijd mensen helpt, ongeacht hun afkomst, religie of politieke overtuiging. Het belangrijkste is het redden van levens en het verlenen van medische hulp aan slachtoffers van rampen, oorlogen en epidemieën. Door teams te sturen vanuit de organisatie kan Artsen zonder Grenzen zo snel en effectief mogelijk handelen. Samen met medewerkers uit de landen zelf, geven zij ter plaatse directe steun aan de bevolking.

Wil je Artsen zonder Grenzen dit jaar steunen met kerst? Ga dan naar Goededoelenkaartje.nl om jouw kaartjes te bestellen.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *