Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Artsen zonder Grenzen

Ben jij ook geïntrigeerd door het goede werk dat Artsen zonder Grenzen verricht? Je kan deze werknemers helpen door hun op een unieke manier te steunen. Op Goededoelenkaartje.nl kan je een kaart versturen waarmee je Artsen zonder Grenzen helpt!

Wat doen ze?
Een aantal projecten waar zij mee bezig zijn of mee bezig zijn geweest vertellen we even in het kort. Artsen zonder Grenzen hebben in de regio Somalië een nieuwe TBC-kliniek geopend. In de Amhara regio runnen zij een behandelcentrum voor Kala-azar, HIV en Aids. De teams komen in actie wanneer er noodsituaties zoals ondervoeding en uitbraken van ziekten voorkomen.

Originele manier

Hoe kan jij deze hulporganisatie op een leuke manier helpen? Via de website Goededoelenkaartje.nl kan jij wenskaarten versturen naar familie en vrienden. Per verzonden kaart gaat er vijftig eurocent naar Artsen zonder Grenzen. Je hoeft dit bedrag niet extra te betalen en je zit ook niet vast aan een abonnement.

Wat kan je doen?
Nu vraag je je natuurlijk af wat voor soort kaarten je kan verzenden. Nou eigenlijk alles wat je je kan bedenken. Van dierendagkaarten tot vaderdagkaarten, van kerstkaarten tot uitnodigingskaarten. Alle wenskaarten kan je maken.

Zelf uitkiezen
Daarnaast kan je zelf de afbeeldingen op jouw kaart uitkiezen. Goededoelenkaartje.nl heeft namelijk een grote collectie aan illustraties bij elkaar gezocht en op een rijtje voor je gezet, in verschillende thema’s. Ook kan je op de website jouw eigen plaatje uploaden als je vindt dat er geen leuke bij zitten.

Dus wil jij de hulporganisatie Artsen zonder Grenzen op een leuke en unieke manier steunen? Verstuur dan wenskaarten via Goededoelenkaartje.nl.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *